Home

Praktisch personeelsbeleid

Schakel HRM Vitalis in om je personeelsbeleid te professionaliseren.
Dat levert je personeelsbeleid op maat op waarin P & O zaken handig, effectief en strategisch geregeld zijn. De (personeels)zaken in je bedrijf lopen gesmeerd en dat verbetert de werksfeer en de productiviteit . Onnodige frustraties worden voorkomen.

Onze werkwijze: samen met jou als werkgever je personeelsbeleid ontwikkelen.
We beginnen met het onderzoeken van jouw ambities met je bedrijf en een analyse van de huidige situatie. Op basis daarvan maken we een plan op maat voor jou en je bedrijf. Geen ingewikkelde procedures maar praktische checklisten en formats die jou en je leidinggevenden helpen om alle personele taken te vervullen.

Invoeren van de P & O tools door trainen en oefenen on-the-job
We leren jou en je leidinggevenden te werken met de ontwikkelde tools met behulp van  praktische training-on-the-job. Geen dure trainingen buiten de deur maar gewoon in de dagelijkse praktijk leren en oefenen. HRM Vitalis draagt  de kennis en vaardigheden over aan jou en je werknemers. Vanzelfsprekend zijn we ook bereid om na de invoering ondersteuning te blijven geven.

Wat levert samen met HRM Vitalis ontwikkelen en invoeren van personeelsbeleid jou en je bedrijf op?

Wil je meer weten of  kennismaken? Bel of mail Jaap ( 06-14540011, jaap@hrmvitalis.nl) of Trudy Vendrig (06-14276732 of trudy@hrmvitalis.nl
Terug